16 сент. 2007 г., 23:09

Почти... 

  Поэзия
917 0 5
Със стихове-картини
нарисувай ми
един мираж,
във който да повярвам!
Нека да е истински!
Почти -
като твоето почти любовно обяснение,
като очите ти,
почти изпили болката самотна,
като устните,
почти взривили
желанието да те имам,
като ръцете ти,
които ме доведоха на този бряг
и почти ме накараха
да повярвам,
че миражът е на крачка от мен.
И е истински.

© Галя Минчева Димитрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??