14 мая 2020 г., 13:28

Почти 

  Поэзия » Свободный стих
864 0 2

Почти щастлив, почти тъжен,
водейки почти пълноценен живот.
Апартаментът ми прилича на моя вътрешен свят -
почти подреден е,
а чиниите - почти измити и сложени в шкафа.
и прането не е сгънато.
Аз съм почти мил, толкова мил,
почти приятелски настроен,
но пък понякога непознат.
Почти влюбен,
но донякъде отчаян търся любов
Дълбоко в мислите си почти изгубен,
на автопилот, търся път напред.
В крайна сметка съм
почти жив, почти - не.

© Роско Цолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Честит празник!
  • Роб, много ми хареса, и без това рядко качваш тук стихове. Преди време и на мен ми беше хрумнало нещо подобно, за един Little contributor, но при теб свободният стих преобладава. 👍🌞
Предложения
: ??:??