31 дек. 2007 г., 08:46

Почти близо до рая 

  Поэзия » Философская
564 0 4
 

Почти близо до рая

 

 

Заглушен от хорския вик,

сигурно често си мислиш за края.

Сякаш той ще дойде всеки миг,

а всъщност почти се докосвош до рая.

 

Мислиш, че човека до теб

за чужди устни, не за твойте мечтае.

И в самота живееш и все си нащрек,

а всъщност си толкова близо до рая.

 

Нещо повече и по-голямо целим

и несигурното съвършенство тъй много желаем,

Малките неща в живота не ценим

             и макар толкова близо... сами оставаме далече от рая...

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??