7 февр. 2007 г., 09:10

Почти молитвено 

  Поэзия
975 0 17

 

Нямам копче “Delete”,

да изтрия и да започна на чисто...

Нямам опция “Undo”,

за да върна назад малко времето,

по-добре да обмисля...

И животът препуска...

и не ми подчертава в червено

предварително грешките,

за да не ги допускам...

Нямам “Cut , нямам “Paste”,

епизоди от своя живот да изрежа,

да заменям местата им,

нито мога с “Insert

обстоятелствата да нареждам

както иска душата ми...

Невъзможно е с “Colors

чувствата си дълбоки

да изменям в нюанси...

нито да ги смалявам

или простичко с “Zoom- а

да ги увеличавам...

Имам само сърце,

от което извира любов откровена,

и две слаби ръце,

с тиха нежност и със топлота надарени...

а съм тъй уморена...

Само Бог е Един,

Който знае съдбата ми...

блясъка във очите ми...

И дано милостив да е Той към душата ми

и да сбъдне мечтите ми...

 

 

07.02.2006

 

© Дидислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??