5 апр. 2009 г., 14:02

Почти невъзможно 

  Поэзия » Юмористическая
484 0 1

Почти невъзможно  

Осъден медик,
от боксьор ритник,
беден депутат,
мутра с дълъг врат,
редовен шофьор,
флегматик на зор,
циганин с бастун,
мотокар с чугун,
отдясно сърце,
вълк пасе овце,
премия от шеф,
бензинът по лев,
небрадясал поп,
пешка взема топ,
мълчаща жена,
през юли слана,
гладен да сере,
под волът теле.

© Марин Цанков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??