11 сент. 2010 г., 22:30

Почти простичко 

  Поэзия » Другая
798 0 6

Аз се оплитам в самотни въжета,

ти ме отскубваш. Боли!

После изпадам в изишни клишета,

мразя се в твоите очи.

 

Всяко мое начало крещящо

води до ребус от нови реки.

Мислите в тях си бясно потапям,

стигам до нови сплетни...

 

Ти ме разплиташ в мрежи самотни,

аз се увивам в своя сумрак.

После запътвам се в чужди посоки,

скитам към себе си пак...

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??