16 янв. 2008 г., 18:51

Почти стих 

  Поэзия
737 0 4

Върях по пътя на сивото ежедневие.
Бялата дреха падна от рамото ми.
Оставях червени стъпки.
Потънах в черен мрак.
Забравих сините простори.
Нагазих зелени треви.
Отрових огнена луна.
Изгубих се.

© Зорница Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??