16.01.2008 г., 18:51 ч.

Почти стих 

  Поезия
667 0 4

Върях по пътя на сивото ежедневие.
Бялата дреха падна от рамото ми.
Оставях червени стъпки.
Потънах в черен мрак.
Забравих сините простори.
Нагазих зелени треви.
Отрових огнена луна.
Изгубих се.

© Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??