18 окт. 2007 г., 09:17

Под добрия небосвод 

  Поэзия
741 0 10
Под добрия небосвод
сляхме се в прегръдка бяла.
Сякаш времето бе спряло
своя неизменен ход.

И запяха в чуден хор
влюбени светулки бели
като слънчица изгрели
под небесния простор.

Под добрия звезден храм
тръгнахме във две посоки.
А луната светлоока
потъмня за миг от срам...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??