17 июл. 2011 г., 12:53

Под клепачите на лятото 

  Поэзия » Любовная
483 0 3

Потрепнаха клепачите на Лятото.

Гърдите му  - червени пълнолуния -

стопиха се за миг

в ръцете ни преплетени.


Щурците ни венчаваха във сенките 

на някакви измислени кипариси.

Неонови от страст,

докоснахме телата си.


Нощта въздъхна, майчински загрижена.

Прекръстихме се, мамени от вятъра.

С дъха на морска сол

целувките ни пареха.


Тревите ни се поклониха слисано,

ухаещи на хиляди желания.

Завеса от звезди

скри любовта ни от света.

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??