Потрепнаха клепачите на Лятото.
Гърдите му - червени пълнолуния -
стопиха се за миг
в ръцете ни преплетени.
Щурците ни венчаваха във сенките
на някакви измислени кипариси.
Неонови от страст,
докоснахме телата си.
Нощта въздъхна, майчински загрижена.
Прекръстихме се, мамени от вятъра.
С дъха на морска сол
целувките ни пареха.
Тревите ни се поклониха слисано,
ухаещи на хиляди желания.
Завеса от звезди
скри любовта ни от света.
© Нина Чилиянска Всички права запазени
Поздравче,Нинка