17 мая 2007 г., 21:14

Под лунното небе... 

  Поэзия
521 0 10

Под лунното небе, обсипано в звезди
една планета цяла от любов пламти,
телата птици в своите красиви полети
се сливат и преливат в краски огнени.
От устни палещи въздишките отронени
с ухание на лято и на цъфнали липи.
В очите ми от дланите ти галещи
разцъфва цветето копнежно от мечти.
Докосване, милувка и във полет
душите ни танцуват от любов...
Целувка... и най-синята  безбрежност
в очите ни преражда се в живот.



© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??