7 дек. 2017 г., 23:29  

Под...ножие 

  Поэзия
237 0 1

Трудността да заобичаш всички 
в подножието на непрестъпния
ти връх е фактора, който те ранява 
и преизпълва със самота.
Месото ми да режеш живо, 
за да го поставиш в епруветки,
които да изследваш всеки ден, 
откривайки несъвършенствата
на генетични грешки пак,
не би утолило твоя глад.
Мащаба си картографираш неестествен
сянката ти пада върху теб.
В криеницата основен победител,
глупостта ти връчва главен приз.
С пристъпи на грубо етикиране
откриваш правилния начин да ме назовеш,
не стихва, боли и израства,
това което не искаш да спреш.
Мрази ме, нека още да страдаш,
ненавистно да те боли!
Грижи се да стане голяма 
Омразата на страстни гневи!

© Misteria Vechna Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Мистерия,какви са тези изследвания в епруветки.Технологиите толкова са напреднали че само да те погледнат и диагнозата ти е готова.Вече няма Омраза,а отрицателен възглед.Панта рей!
Предложения
: ??:??