Подай ми парченце олово
и няколко капки сълзѝ,
а аз ще извърша
вълшебство
за нищо
и никакъв
миг...
Ще кажа:
„змия”, „лъв”,
„маймуна”,
и мигом оловният
къс...
ще стане изящна
корона,
от златна, сияеща сплав.
27.05.2018г.
© Андрей Андреев Все права защищены
Поздравления за двама ви!