1 янв. 2008 г., 16:11

Подарена съдба 

  Поэзия » Любовная
575 0 10

Съдбата си ти подарявам.

Мигът на вечност в твоите ръце съм

и ще те прегръщам докато мога,

дори светът в нозете ти ще сложа.

Вземи ми порива.

Вземи сълзата от очите, в които се оглеждаш

и в радост превърни тъгата.

Ти, мое мъничко вълшебство във душата,

бъди ми спътник и утеха,

когато вричам се и моля

да бъда стожер с обичта,

дарена ми от Бога.

 

Таня Кирилова

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??