11 июн. 2023 г., 12:00

Подарени мечти 

  Поэзия » Другая
191 2 2
 

Не мога да се боря,

нямам сила да крещя.

Когато сърцето говори,

говори сълза.

 

Не ме оставяй в нощта да горя,

бъди с мен за да кънтя.

За да извървим с попътен вятър,

нашата красота.

 

Не мога да забравя

нашите мечти,

защото извървяхме и горяхме,

в бездни и беди.

 

Тази бездна да извървим,

от нея да се спасим.

Виждаш ли повеите,

от нашите мечти?

 

Да, в твоите очи ги виждам,

блещукат и повяват.

Тези мечти ти подарявам,

защото ти вярвам.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??