20 мар. 2008 г., 23:56

Подари ми... 

  Поэзия » Любовная
1105 0 4
Подари ми букет от любовна заря,
подари ми захарен памук от цветя,
подари ми море от нежни чувства,
подари ми небе, изпълнено с любовните изкуства!


Подари ми пръстен от кленови листа,
подари ми гривна - от  глухарчета нека бъде тя!
Подари  ми парфюм с мирис на току-що окосена трева,
подари ми любовта - чиста да е като изворна вода!

© Кокоска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??