Подари ми момини сълзи
и ще видиш радост във очите.
Ще изгреят слънчеви лъчи,
Стрък един ще сложа във косите.
Докато ги носиш, запомни,
често минувачи ще завиждат.
Просто във цветята пролетни
чистотата на Любов ще виждат.
Донеси ми момини сълзи.
И дори и нищо да не кажеш.
Подари ги и добре... мълчи
Любовта си с тях ще ми покажеш.
© Ирен Все права защищены