19 дек. 2010 г., 21:30

Подари ми нощта! 

  Поэзия » Любовная
790 1 0

Невинен бъди, до сутринта

не споменавай повече името,

което мразя! Забрави я вече

и ме погледни на сериозно ти!

Или признай ми в очите, че не искаш мен!

 

Остани поне за малко верен,

остани поне за малко мой,

или просто бъди честен,

като кажеш ми в очите -

не искам да съм твой!

 

Остани невинен, остани

поне тази вечер, не ми прави

зли очи и не споменавай

само това, колко е била тя добра!

Подари ми поне тази нощ и след това,

ако искаш, ме забрави!

 

Подари ми нощта,  не за друго,

а за това, че подлага ме

просто ей така и накара ме

да се влюбя, а след това

сам се върна към бившата!

 

Поне бъди милостив,

поне още няколко часа

и не споменавай в леглото пак

нейното име и как

тя била по-добрата!

 

 

 

© Ребека Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??