Ти толко думи ми раздаде,
красиви като диамант;
палат от думи построи ми,
облече в думи мойта плът.
Но най-големия подарък,
на мен ти който подари,
чадър ми даде - да ме пази;
направи го от моите мечти.
Но дъжд задумка, застуди се,
у вас набързо скри се ти;
чадърът ти некачествен излезе -
студено е. Вали.
© Валесион Валесион Все права защищены