30.12.2009 г., 0:06 ч.

Подарък 

  Поезия
668 0 1

Ти толко думи ми раздаде,

красиви като диамант;

палат от думи построи ми,

облече  в думи мойта плът.

 

Но най-големия подарък,

на мен ти който подари,

чадър ми даде - да ме пази;

направи го от моите мечти.

 

Но дъжд задумка, застуди се,

у вас набързо скри се ти;

чадърът ти некачествен излезе -

студено е. Вали.

 

 

© Валесион Валесион Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??