Искам аз подарък да ти дам
или красиво нежно цвете!
Но кое ти е любимото не знам
и кое да избера от двете?!
Затова реших - ще те даря със нежност -
цялата, която има на земята!!!
Ще галя твойта кожа белоснежна,
ще те завия тихо със душата!
Ще чувстваш как сърцето ми пулсира
с тежки равномерни ноти,
времето притихнало за теб ще спира
да се наслади на две тела прегърнати и потни!
След това ще спиш щастлива
с най-красивия подарък на земята.
Всяка нощ във тебе ще се влива
цялата ми нежност от душата!
© Велин Все права защищены