Jun 17, 2009, 12:40 PM

Подарък 

  Poetry » Love
638 1 14

Искам аз подарък да ти дам

или красиво нежно цвете!

Но кое ти е любимото не знам

и кое да избера от двете?!

 

Затова реших - ще те даря със нежност -

цялата, която има на земята!!!

Ще галя твойта кожа белоснежна,

ще те завия тихо със душата!

 

Ще чувстваш как сърцето ми пулсира

с тежки равномерни ноти,

времето притихнало за теб ще спира

да се наслади на две тела прегърнати и потни!

 

След това ще спиш щастлива

с най-красивия подарък на земята.

Всяка нощ във тебе ще се влива

цялата ми нежност от душата!

© Велин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??