17 июн. 2010 г., 01:11

Подарък 

  Поэзия » Любовная
521 0 0

Подарък

 

1 С подарък ме даряваш всеки ден
    и да продължи така,но само с мен.
    За този подарък аз милея
    и без него не мога да живея.

 2 Как желая подаръка да е само за мен
    и за никоя друга, дори и за ден.
    Големият подарък си точно ти
    и не излизаш от моите мечти.

  За миг не можеш ти
    да ме извадиш от акъла си.
    Спокойно, не си само ти -
    и аз съм така, разбери.

 4 С подаръка красив
    кажи ми вечер 'лека нощ',
    а на сутринта ме събуди
    с целувка страстна ти.

 5 Ключа за сърцето ми вземи
    и нежно с него го отключи.
    Ключ от него имаш само ти,
    на друг не бих го дала - запомни!
  

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??