Подарък
1 С подарък ме даряваш всеки ден
и да продължи така,но само с мен.
За този подарък аз милея
и без него не мога да живея.
2 Как желая подаръка да е само за мен
и за никоя друга, дори и за ден.
Големият подарък си точно ти
и не излизаш от моите мечти.
3 За миг не можеш ти
да ме извадиш от акъла си.
Спокойно, не си само ти -
и аз съм така, разбери.
4 С подаръка красив
кажи ми вечер 'лека нощ',
а на сутринта ме събуди
с целувка страстна ти.
5 Ключа за сърцето ми вземи
и нежно с него го отключи.
Ключ от него имаш само ти,
на друг не бих го дала - запомни!
© Вики All rights reserved.