6 июл. 2010 г., 20:56

Подарък от съдбата 

  Поэзия
572 0 0

  Нещо ново се съзира:

  Още лятото препира

  Връзка да започне нова,

  А дали ще съм готова?

 

  Гневни мисли и въпроси

  Още помня как се носят:

"Дали има смисъл?" - Не зная...

  И не е ли по-добре да трая...

  Няма вече да се кая,

  А ще му отпусна края!

 

Ненадейно след морето ти - покана,

Още чудя се, но стана -

Все пак промени ми плана!

 

Как се чудех и обмислях,

Ъгли от тревоги стисках,

Смут ме беше приковал -

Можеше де стане фал...

Е, разминах се с шубето,

Ти помогна за което!

© Мариета Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??