4 дек. 2012 г., 15:42

Подарък за теб 

  Поэзия » Любовная
897 0 3

Затварям вратата, завъртам ключа...

Оставям след себе си безброй красиви и грозни неща .

Тръгвам си!

Отекват стъпките дълго след мен.

 

Правя крачка към теб...

...от страх се усмихвам .

Подавам ти ключа позлатен

и сгушена в тебе притихвам.

 

Имаш ключ за душата ми вече.

Изтрий чернилката, която преди теб в нея тече.

Изрисувай с любовта си нови спомени,

изсвири нежно ритъма на сърцето си.

Не пускай демоните, отдавна изгонени,

и ще бъде твоя дом душата ми!

© Диди Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??