25 окт. 2011 г., 16:25

Подмладяване 

  Поэзия » Любовная
569 0 12

 

 

  ПОДМЛАДЯВАНЕ

 

 

Чух случайно песента ти

и безкрайно те обикнах.

Никна ненаситно лято

на очите ми в лехите.

Сипах шепа щедър август,

за да те усмихна.

Върна се немирна младост

и кръвта ни се развихри.

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??