Когато се потопиш в любовта,
за тебе тайните й стават зрими
и можеш да се движиш в същността,
узнал кои неща са ти любими,
защото взорът става много ясен –
красивото ме кара да съм прав
и аз, с тебе винаги съгласен,
чувствам порива на общия ни нрав,
че взимаме любовните уроци
в нови ситуации – неясни,
които ни връхлитат в потоци,
а някои пък, стават и опасни.
-Поехме с тебе пътя на страстта,
разбирайки добре каква й е властта.
© Валери Рибаров Все права защищены