Поет
Ти ме направи поет,
за теб аз много писах,
за теб, за усмивката,
която не позволява
на слънцето
да изгрее сутрин,
за красивите сини очи,
които са като океан, от
който не мога да изплувам,
за обичта ми към теб писах.
Ти ме направи поет.
© Иван Александров Все права защищены