Nov 5, 2010, 11:05 AM

Поет 

  Poetry » Love
516 0 2

Поет

 

Ти ме направи поет,

за теб аз много писах,

за теб, за усмивката,

която не позволява

на слънцето

да изгрее сутрин,

за красивите сини очи,

които са като океан, от

който не мога да изплувам,

за обичта ми към теб писах.

Ти ме направи поет.

© Иван Александров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??