"Една причина ми кажи
да бъда с теб и точно тука?
Поне ме свястно излъжи!
Поет си бил?...Такава скука!...
Ще дращиш нощем стихове,
когато аз от страст вибрирам!
Венера нас ще ни зове,
ти римите ще си подбираш!
Ще шепнеш стихчетата ти
до мене - за любов узряла,
а тялото ми ще крещи
за твоите ласки закопняло!...
А, не, прощавай!...Гледай сам
луната горе как изгрява!...
Аз ще живея, както знам!...
Животът ни веднъж се дава!...”
© Роберт Все права защищены