С дълбоко уважение
на прекрасните жени редактори
от сайт "Откровения"
за техния неуморен труд!
В сайта е усилна жетва!
Тука творческата клетва
с пишещи и в стих, и в проза -
денонощно - ме сближи!
Зиме, пролет, лято, есен
мой редактор си чудесен,
поетическо фламенко
с теб танцувам до зори!
Знам, че си критична, мила –
за това се иска сила:
редактираш без умора
текстове до късен час!
Ритъмът ми е ужасен...
но мотивът ми – прекрасен:
коленичейки пред тебе
в стих, благодаря ти аз!
© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены