14.04.2012 г., 10:44 ч.

Поетическо фламенко 

  Поезия » Любовна
488 0 0

 

                                                           С дълбоко уважение                                                            

                                                             на прекрасните жени редактори

                                                             от сайт "Откровения"

                                                             за техния неуморен труд!

 

В сайта е усилна жетва!

    Тука творческата клетва

с пишещи и в стих, и в проза -

    денонощно - ме сближи!

 

Зиме, пролет, лято, есен

    мой редактор си чудесен,

поетическо фламенко

    с теб танцувам до зори!

 

Знам, че си критична, мила –

    за това се иска сила:

редактираш без умора

    текстове до късен час!

 

Ритъмът ми е ужасен...

    но мотивът ми – прекрасен:

коленичейки пред тебе

    в стих, благодаря ти аз!

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??