18 апр. 2021 г., 08:36

Поезия от сламки и тревички 

  Поэзия
225 0 5

Поезия от сламки и тревички

и разни други скъпи джунджурии,

но пълна е с любов любов за всички,

и прихва в смели детски лудории.

 

Поток от смях и слънчеви – ръцете,

косата ѝ небесно синя грива,

очите ѝ като тинтяви светят,

а стъпките в зелено се преливат.

 

С морето дом, на пясъка танцува

и думите си в миди ги намира,

наяве расне - сън недосънуван,

изплува от вълните синя лира.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??