13 февр. 2016 г., 19:16

Поезията - моя любов 

  Поэзия » Другая
232 0 1

Запалих цигара и туй ме накара

да гледам с очи на поет.

На крайната гара приятелка стара

ме чака. Намигам с привет!

 

Насред коловоза, забравил тормоза,

лицето й жадно изпих.

И тъй без угроза, без грам от психоза

със земното аз се простих.

 

И в нейното тяло се влюбих изцяло-

след нея да тръгна- готов.

И както съм в бяло пред слънце изгряло,

аз тръгвам със тази любов.

© Никола Апостолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Чудесно – в навечерието на Валентин, Ники!
    И превъзходно римуване!
    Моите поздравления!
Предложения
: ??:??