2 окт. 2008 г., 06:51

Погали сърцето 

  Поэзия » Любовная
666 0 5

Погали на сърцето потайните ъгли,

когато превито от болка ридай,

в миг да открехне невидими двери

и литне тъгата, що го отдавна терзай.

 

И както след буря, разцепил вълните,

завръща се кораб на остров блажен,

така и сърцето в тих пристан да скрие сълзите

и приюти в душата покой съкровен...

© Мадлен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??