2.10.2008 г., 6:51 ч.

Погали сърцето 

  Поезия » Любовна
664 0 5

Погали на сърцето потайните ъгли,

когато превито от болка ридай,

в миг да открехне невидими двери

и литне тъгата, що го отдавна терзай.

 

И както след буря, разцепил вълните,

завръща се кораб на остров блажен,

така и сърцето в тих пристан да скрие сълзите

и приюти в душата покой съкровен...

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??