Погледни този ден
ясен и слънчев,
той е в очите ми.
Направи нещо,
да не се разплиска.
Не искам
в сълзи неизплакани
да се вричам,
да отричам.
Искам да бъдеш
до мен.
Погледни тази нощ,
тягостна и мрачна,
ужасно тежи.
Повтарям си
колко много те
обичам
и лунни стихове
пиша.
Защо?
© Jivka Koleva Все права защищены