Oct 1, 2009, 12:21 PM

Погледни 

  Poetry
401 0 0

Погледни този ден

ясен и слънчев,

той е в очите ми.

Направи нещо,

да не се разплиска.

Не искам

в сълзи неизплакани

да се вричам,

да отричам.

Искам да бъдеш

    до мен.

Погледни тази нощ,

тягостна и мрачна,

ужасно тежи.

Повтарям си

колко много те

    обичам

и лунни стихове

   пиша.

Защо?

© Jivka Koleva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??