Произведението не подходит для лиц моложе 18 лет.
Със устни искам да превземеш
мъжката ми твърдост,
последната ми мисъл да отнемеш
със женската си дързост,
и аз във тях да се забравя,
и в меката им топлина
напълно сам да се оставя
на тайнствата ти на жена...
Да ме погълнеш, да разбиеш
последните ми кодове, лимити,
и щом докрая нежно ме изпиеш
да ме погледнеш право във очите
и да откриеш, че отново искам
да бъда там, където съм забрава,
и само теб, единствената, виждам,
поглъщаща потоците от жива лава...
*****
Да, устните ти пак сънувам,
и този сън е с шепот на червило,
изгубвам се във него и потъвам -
Да се събудя... вече нямам сила...
17.01.2019.
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены
А иначе... Всички сме в матрицата...