20.03.2019 г., 20:18 ч.

Поглъщаща потоците от жива лава (+18) 

  Поезия » Еротична, Пейзажна
1000 4 6

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Със устни искам да превземеш

мъжката ми твърдост,

последната ми мисъл да отнемеш

със женската си дързост,

и аз във тях да се забравя,

и в меката им топлина

напълно сам да се оставя

на тайнствата ти на жена...

 

Да ме погълнеш, да разбиеш

последните ми кодове, лимити,

и щом докрая нежно ме изпиеш

да ме погледнеш право във очите

и да откриеш, че отново искам

да бъда там, където съм забрава,

и само теб, единствената, виждам,

поглъщаща потоците от жива лава...

 

     *****

 

Да, устните ти пак сънувам,

и този сън е с шепот на червило,

изгубвам се във него и потъвам -

Да се събудя... вече нямам сила...

 

17.01.2019.

 

Георги Каменов

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??