6 июл. 2010 г., 11:48

Погребение 

  Поэзия » Другая
523 0 2

Изведнъж Времето спря.
Някой сложи в стрелките му скоби.
Да изтлее забрави Мигът.
Да се случи забрави Животът ми.

И Посоката явно сгреших.
Не посипах невярата с пясък.
Не умрях, след като се родих.
Не обърнах на Спомена чашата.

Изведнъж Младостта ми умря.
И забравих да се променям.
Някой в миг ме свали от Света.
От невяра се срути Вселената.

Оптимизмът ми се сломи!
Некролози разлепва Надеждата.
Без Любов, без Сърце, без Мечти -
най-добре ме кремирай във пещите!

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??