Jul 6, 2010, 11:48 AM

Погребение 

  Poetry » Other
524 0 2

Изведнъж Времето спря.
Някой сложи в стрелките му скоби.
Да изтлее забрави Мигът.
Да се случи забрави Животът ми.

И Посоката явно сгреших.
Не посипах невярата с пясък.
Не умрях, след като се родих.
Не обърнах на Спомена чашата.

Изведнъж Младостта ми умря.
И забравих да се променям.
Някой в миг ме свали от Света.
От невяра се срути Вселената.

Оптимизмът ми се сломи!
Некролози разлепва Надеждата.
Без Любов, без Сърце, без Мечти -
най-добре ме кремирай във пещите!

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??