Един ден ще платя цената и ще бъдеш мой.
Колко пък да струват две ръчни гранати?
По-малко от една твоя целувка,
По-малко от сто години затвор.
Един ден ще дойда и ще те отвлека,
Като плячка, непосмяла да окаже съпротива.
Колко пък да струва един хеликоптер?
За похищение каква ли е присъдата?
Един ден аз ще съм тук и ти ще си мой.
Един ден ще залича всичките твои “не”,
Един ден ще дойда за миг и ще си отида.
Колко пък да струва един шахидски пояс?
© Ваня Накова Все права защищены