17 abr 2018, 21:38

Похищение 

  Poesía
332 1 3

Един ден ще платя цената и ще бъдеш мой.

Колко пък да струват две ръчни гранати?

По-малко от една твоя целувка,

По-малко от сто години затвор.

 

Един ден ще дойда и ще те отвлека,

Като плячка, непосмяла да окаже съпротива.

Колко пък да струва един хеликоптер?

За похищение каква ли е присъдата?

 

Един ден аз ще съм тук и ти ще си мой.

Един ден ще залича всичките твои “не”,

Един ден ще дойда за миг и ще си отида.

Колко пък да струва един шахидски пояс?

© Ваня Накова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??