20 февр. 2011 г., 22:41

Поискай ме! 

  Поэзия » Любовная
1248 0 4

Много е просто...

преди животът ни да е повече спомени

и останат няколко малки криви улици

прегърни една трепереща мечта

стисни ме здраво и ме поведи

даже целият свят да гори

да те последвам със затворени очи

и когато в мен студът бушува

с ласка огнена ме нацелувай

огъня в теб щом стане на стихия

 с дъжда ще дойда и ще те скрия

преди животът да ни смачка

и докато още има време

Измъкни  ме ....

даже  в мен да стене

Напук на всичко… Само ме поискай!

Като живот!  Причастие и Прошка!

извикай ме помилвай ме и ме желай

за да открием пътищата безкрай 

 

 

 

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??