26 апр. 2018 г., 22:30

Пожелание 

  Поэзия » Другая
438 1 2

 

Ще се изгубя ли в пустинята от самота,

където няма пътеводни думи?

Забрава покрива всяка следа,

стихне ли огъня горял помежду ни.

 

С минало не се живее, а за утре съм сляп,

и като слепия търся ръка за опора.

Вървя в живота пешком, път непознат...

дано до краят, с мен са любимите хора.

© Запрян Колев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??