1 нояб. 2018 г., 08:42

Пожелавам си 

  Поэзия
724 0 3

Всяка вечер... пожелавам си едно и също.
Пожелавам си очи, в които влюбено да гледам.
Пожелавам си ръце, които нежно ме обгръщат.
Пожелавам си сърце, което празнината в моето да може да запълни.
Пожелавам... пожелавам...
И знам, че ще се случи.

© Никол Карагогова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??