1.11.2018 г., 8:42 ч.

Пожелавам си 

  Поезия
728 0 3

Всяка вечер... пожелавам си едно и също.
Пожелавам си очи, в които влюбено да гледам.
Пожелавам си ръце, които нежно ме обгръщат.
Пожелавам си сърце, което празнината в моето да може да запълни.
Пожелавам... пожелавам...
И знам, че ще се случи.

© Никол Карагогова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??